Satan i gatan!

Vi njuter av våra sista dagar som studenter/gymnasieelever/oansvariga-människor-som-kan-göra-precis-vad-de-vill (okej, studenter kommer vi väl kanske bli igen men sista dagarna för den här gången...). I fredags dansade vi. Och dansade. Och dansade lite till. Ja, vi dansade faktiskt så mycket att vi glömde att gå och lägga oss. Det var en bra fredag. Det var dessutom en intressant upplevelse att ta en runda på Elgiganten på lördagsmorgonen för att leta dator i fredagens outfit, en härligt (o)fräsch glory och icapåsar under ögonen.

Dagens aktivitet är matteplugg. Sista provet skrivs imorgon. Herregud. Förutom lite räknande och Veronica Maggio förtärs det popcorn och pepsi. Hade det varit cola hade det nog varit den optimala lunchen. Nej, matte var det. Om ni vill ha lite söndagsläsning tycker jag att ni går in HÄR. Bästa bloggen!

"De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för"
Maggiomaggiomaggio.

Tänkte värma upp med lite trevliga bilder från vårt tredje gymnasieår...

...Vi har varit på 3:3. Flower power, In the djungle och Disney (det hette nog inte Disney egentligen men minnet är kort)...

        

...Och sen har vi gjort lite såntdära roligt som man kan tycka är trevligt att komma ihåg sen om ett par år när man är 27 och ett halvt år och jättegammal och inte kommer ihåg vad man gjorde för roligt när man gick i trean, såntdär ni vet.

          
Såntdär ni vet.

Nu laddar vi inför skattjakt, bal, karneval och student!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0