Galna lagar

På hemsidan dumblaws.com kan man hitta helt galna lagar från massa olika länder, dock främst från USAs olika delstater. Här kommer ett par av lagarna, om ni vill se fler är det bara att klicka er in på hemsidan och välja vilket land ni vill se lagar från:

I Alabama får man varken ha glasstrutar i bakfickan eller bära falsk mustasch som orsakar skratt i kyrkan. Herregud, hur fördriver människorna där tiden egentligen? Det är ju bara sådant man sysslar med på sin fritid. Glass i fickorna och lösmustasch i kyrkan.

I Georgia har människorna det lite bättre än i Alabama på glassfronten, där får man nämligen ha glasstrutar i byxfickan alla dagar utom söndagar.

I Kansas får man inte skjuta kaniner från motorbåtar. Det finns dessutom en lag där som säger att om två tåg möts på samma spår, får inget av tågen fortsätta köra förrän det andra har passerat. Plötsligt känns SJ något smidigare.

I England finns en gammal lag som säger att det är helt förbjudet att vistas barfota på ett avstånd mindre än 100 yards från den regerande kungen/drottningen. Tur att drottning Elisabeth inte hänger så mycket på offentliga stränder då...

I England är det dessutom olagligt att dö i parlamentsbyggnaderna och att sätta ett frimärke med drottningen på upp och ner.

I Cheyenne, Wyoming, är det förbjudet att duscha på onsdagar. Inga spinningpass den dagen alltså!

I Chico, Kalifornien, måste man betala 500 dollar i böter om man detonerar en atombomb innanför stadsgränsen. Övriga kommentarer känns överflödiga.

Om man binder en elefant vid en parkeringsmätare i Florida måste man betala för den som om den vore ett fordon. Undrar om det händer ofta?


I New Mexico är det förbjudet med struts- och kamelrace. (Nu är det visserligen en struts ett lamadjur på bilden, men ni kan väl låtsas att det är en kamel va? Det är förmodligen förbjudet med lamarace också...)


Kommentarer
Postat av: Maggan

HAHAHA våra lagar är nog rimliga i det här sammanhanget iaf...

2011-02-14 @ 18:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0